Servei de menjador
El centre ofereix servei de menjador a les famílies que ho necessitin, amb menús adaptats a les necessitats evolutives dels infants, garantint una dieta equilibrada i sana.AMPA de pares i mares

L'AMPA vol vehicular les relacions entre mares/pares i l'escola i promoure la participació i col·laboració dels pares i mares dins de les activiats de la comunitat educativa de la Llar d’Infants.

Entre les principals iniciatives de L'AMPA, hi ha col·laborar en la preparació de les festes de la castanyada, nadal, carnaval, pasqua… organitzar cursets de natació per als nens i nenes, organitzar xerrades per a mares i pares, i realitzar tallers per les famílies

Agenda Digital

A l’escola utilitzem una agenda digital que substitueix a l’antiga agenda de paper i proporciona a les famílies més facilitat i comoditat a l’hora de comunicar-se amb l’escola.

Per la plataforma, les famílies reben les circulars informatives, calendari amb la planificació d’activitats previstes de tot l’any  (festivitats, reunions, sortides…), els menús, fotografies i  l’agenda diària del dia del seu fill/a.

 

 
Horari escolar

De 8:50h a 13 i de 15 a 17h

Matí

De 8:50h a 13:00h
Tarda
De 15:00h a 18:00h

Servei d'acollida

Matí : De 07:45h a 09:00h
Tarda : De 17:00h a 19:00h

Orientació psicopedagògica

L’escola compta amb el suport d’un psicopedagog que realitza tasques de seguiment del desenvolupament dels infants del centre, i d’assessorament a les famílies. També rebem assessoraments i realitzem treball conjunt amb Ona CDIAP i l’EAP.


Escola de pares
L’escola ofereix un espai d’intercanvi d’experiències i d’informació a les famílies, per tal que aquestes puguin trobar suport, orientació, eines, pautes, estratègies... per millorar i solucionar les seves inquietuds.