Servei de menjador
El centre ofereix servei de menjador a les famílies que ho necessitin, amb menús adaptats a les necessitats evolutives dels infants, garantint una dieta equilibrada i sana.AMPA de pares i mares
L'AMPA vol vehicular les relacions entre mares/pares i l'escola i promoure la participació i col·laboració dels pares i mares dins de les activiats de la comunitat educativa de l'escola bressol.

Entre les principals iniciatives de L'AMPA, hi ha col·laborar en la preparació de les festes de Nadal i la Castanyada, organitzar cursets de natació per als nens i nenes, organitzar xerrades per a mares i pares, realitzar tallers per a infants, mares i pares, fer orles per als nens i les nenes que deixen l'escola després de P-2 i d'altres activitats que puguin sortir en dates determinades com Sant Jordi.
 
Servei d'acollida
Matí : De 07:45h a 09:00h
Tarda : De 17:00h a 19:00h
Obert tots els mesos de l’any.

Orientació psicopedagògica
L’escola compta amb el suport d’un psicopedagog que realitza tasques de seguiment del desenvolupament dels infants del centre, i d’assessorament a l es famílies.

Escola de pares
L’escola ofereix un espai d’intercanvi d’experiències i d’informació a les famílies, per tal que aquestes puguin trobar suport, orientació, eines, pautes, estratègies... per millorar i solucionar les seves inquietuds.