Metodolgia
  • Uilitzem una metodologia activa, globalitzadora, innovadora i motivadora basada en el joc, l’experimentació i la descoberta.
  • El joc és una de les activitats més importants en la vida dels nens i les nenes, ja que no només és una activitat per al seu entreteniment i diversió, sinó que és una necessitat vital per a la seva maduració, desenvolupament i aprenentatge.
  • Per tot això, a la nostra escola considerem el joc i l’experimentació com una eina necessària i imprescindible present en qualsevol moment del dia.
  • Proporcionem un espai ric en estímuls per tal que els infants desenvolupin la creativitat, la imaginació, la necessitat d’investigació, l’exploració, la descoberta, el moviment, la interacció amb els altres, la comunicació  i el raonament.

 

Activitats al centre
Sortides educatives
Al llarg del curs escolar realitzem diverses sortides amb els infants, amb la col·laboració d’alguns pares. Les sortides són de gran riquesa pels infants, ja que els hi proporcionen noves experiències i vivències.
 
Classes d'anglès
L’escola organitza activitats d’iniciació a la llengua anglesa. Les classes es duen a terme durant tot el curs escolar i són impartides per professionals natius.
 
Natació
L’escola junt amb l’Ampa organitza cursets de natació durant tot el curs.
 
 
Celebracions de les festes tradicionals
Creiem en la importància de treballar i acostar als infants a la nostra cultura i tradicions, per això a l’escola celebrem les festes populars més significatives: la castanyada, el tió, la festa major, el carnestoltes, i sant Jordi...
 
Projecte famílies escola
Per tal d’enfortir més el vincle entre les famílies i l’escola, i per fer-los més partícips en el nostre dia a dia, convidem a les famílies a passar una estona amb nosaltres, alguns pares ens expliquen la seva professió, d’altres ens preparen alguna activitat o joc ... són moments molt divertits i enriquidors per a tots.